perjantai 10. lokakuuta 2014

Olisipa nurkka / If I only had a corner

Olen haaveillut tällaisen kulmamallisen astiakaapin tekemisestä pitkään ja vihdoin sain valmiiksi. Oli aika kovan työn takana, vaikka yksinkertaistin mallia jonkin verran. Mutta talossani ei ole yhtään vapaata kulmaa, mihin kaapin voisi sijoittaa! Joka nurkassa on ovi tai portaat tai hella tai muuta kiinteää. Tässä nyt porrasaukko tukittuna:


Aiemmin tein pienempiä kulmakaappeja, mutta niillekään itselläni ei ole sijaa. Lasikaappi:


Ja renginkaapin tyyppinen pikkukaappi:


Mitä muuten kuuluu itse nukketalolle? Jaa... Onko se edistynyt vähääkään tänä vuonna? Ei. Olen tehnyt vain myytäviä minejä, mutta kyllä talonkin vuoro vielä koittaa. Joskus sujauttelen jotain pientä tehtyä tai löydettyä pesuhuoneen lattialle odottamaan sijoitusta.

Viime talvena hankittuja työkaluja, joskus keväällä tehty ruosteinen öljykannu... Ja ne kolme posliinikannua, jotka ovat kuvassa vihreässä kaapissa, lojuivat myös täällä ja palasivat samaan paikkaan kuvaamisen jälkeen.


I have made some corner cabinets, big and smaller. I especially like the first one. Long time I dreamed about making it,  but now when its finally done, I can't put it in my dollhouse, because there are no free corners.
The old rusty oil can in the last picture is also made by me.2 kommenttia:

  1. Upeita kaappeja kaikki! Olet ollut ahkerana! :)

    VastaaPoista
  2. No onpas upea kaappi! kuten nuo muutkin

    VastaaPoista