keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pienempi / Smaller

Onpas aika kulunut! Kiitos kaikille pöytäni ääressä Turussa pysähtyneille ja tervetuloa uudet lukijat! Vaikka olenkin blogia laiminlyönyt, niin miniatyyrejä olen silti tehnyt, en vain ole saanut kuvattua niitä.

Punoin taas muutaman kopan. Korejahan voi olla vaikka minkä kokoisia, joten useimmat niistä sopivat moneen eri mittakaavaan, mutta puukori on sellainen, joka ei sovi. Tein sitä kokeeksi myös pienempänä, mittakaavassa 1:18.

Se kävisi vanhaan peltiseen nukkekotiinikin, vaikka peltitalo onkin vielä pienempää mittakaavaa, mutta koska se on niin selvästi leikittävä lelu, niin mittakaavan kanssa ei ole niin tarkkaa. Minulla ei ole taloon kuuluvia kalusteita, mutta olen kerännyt sinne sekalaisia vanhoja huonekaluja, osa on Lundby-kokoa, osa pienempiä.

Tässä pikkukori normaalikokoisen 1:12-korin kanssa.

I am sorry about the long silence in my blog. It's not that I would not have made miniatures, I just have not had time to update them here.

I made some birchbark baskets for firewood. Actually they are made of paper. This time I made some baskets in scale 1:18 too; the bigger one is a normal 1:12. The pictures are taken in an old tin doll house. I don't have the original furniture but I have collected other vintage items here.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti