tiistai 2. heinäkuuta 2013

60-luvulta / From the 60's

Jottei blogini vallan hiljenisi kesäksikään ja koska en ole itse tehnyt mitään mainittavaa, esittelen tässä yhden vanhan nukkekodin, aivan eri maailmaa kuin omatekemäni jutut. Tämä on vuodelta 1962, valmistaja saksalainen Häfner & Krullmann. Talo on muovinen ja helposti koottavissa ja purettavissa osiin ruuveilla. Huvittelin vähän kalustamalla taloa sekalaisilla kalusteilla ja ottamalla kuvia.Etupihalla on "suihkulähde" ja katolla hieno tv-antenni. Talo on säilynyt ihmeen hyvänä ikäisekseen, vain yksi avattava ikkuna puuttuu makuuhuoneesta ja olohuoneen ikkunalta osa muovikukkasista. Takapuolelta talo on kokonaan auki leikkimistä varten. Pieni kulmahuone on ehkä tarkoitettu keittiöksi, mutta sopii kylpyhuoneeksikin, kun sijoittaa keittiökalusteet olohuoneeseen.


Pidän talosta kovasti, mutta kulmamallisena se vie aika paljon tilaa, joten se saattaa jopa jossain vaiheessa tulla myyntiin.


Since I haven't done much miniatures lately, I show you an old plastic dollhouse which I own. This Bungalow is made by a German manufacturer Häfner & Krullmann in year 1962. I love this house even though it represents a completely different world than my own miniatures.  It is pretty well preserved, even that nice tv-antenna is still there. The back side is open for playing. I had some fun and furnished the house a little bit. I think some of the furniture might be original but most of it isn't.

3 kommenttia:

  1. Onpa hieno talo! Ja olet sisustanet sen todella kivasti ja aikakauteen sopien. Kuvauspaikkasi on upea: erityisesti keittiö-kuvassa on aivan mahtava tunnelma, kun kesäinen nurmikenttä näkyy ikkunoista!
    :)

    VastaaPoista
  2. Ai mikä nostalgia - ihana malli.

    VastaaPoista