perjantai 7. kesäkuuta 2013

Lahteen

Tällaista huomenna Lahdessa miniatyyrimarkkinoilla:


Muun muassa pöytiä, kaappeja, luomapuut, joilla luodaan kangaspuihin loimi. Sekä emalivesisäiliöitä, pastellivärisiä kahvinsuodattimia, pienempiä ja isompia sitruspuristimia, Matteja ja Maijoja, maustelokerikoita keramiikkalokeroin:


Ja tietysti paljon muutakin. Tervetuloa pöytäni ääreen! Nyt pitää kiireesti lähteä pakkaamaan!

There is a miniature fair in Lahti tomorrow. Here is something I have made for it.

5 kommenttia:

 1. Voi miten ihania! Miniatyyri markkinoista on ollut mulla jo useamman kuukauden muistutus puhelmisessa, mutta nyt mulla olisikin huomenna toiseenkin tapahtumaan vientiä. Täytyy yrittää skarpata, jos vaikka messuilla kerkeisinkin pyörähtämään; mä kyllä niin haluaisin. Kaukana messuista en asu, joten yritän keritä. :)

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavia tavaroita oletkin askarrellut. Messuhommat vain on täältä kaukaa liian kaukana ;) Onni vai epäonni, siinäpä pulma... Ainakin rahaa säästyy...

  VastaaPoista
 3. I especially love the furniture and the water tanks!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti laitat postausta myös siitä mitä jäi... kun en päässyt itse paikalle :( Onko sulla jossain näkyvillä muuten mitä on myynnissä tai hintoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi viikolla joku päivä teen inventaariota jäljelle jääneistä esineistä ja laitan sitten jotain kuvaa tännekin. Mitään luetteloa tai hinnastoa minulla ei tavaroistani valitettavasti ole. Seuraavaksi osallistun heinäkuun lopulla Forssan vanhanajan lelumarkkinoille.
   Minulle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen mirkasalonen @ hotmail.com (jätä välit pois).

   Poista