maanantai 2. tammikuuta 2017

Hyvää uutta vuotta / Happy new year


Uusi vuosi alkoi jo, mutta vielä on jouluakin esillä. Pitkät "hopeiset" kynttilänjalat Nukkekotiyhdistykseltä, kynttilät tein hammastikuista maalaamalla, päät vuolin ohueksi sydänlangaksi.

Sohvasänky on makuuhuoneesta muualla lainassa, joten otin vähän varastosta kalusteita esiin. Kirjahyllynä on ihana tuoli joka taittuu tikkaiksi. Tämä yksilö on tosin jäänyt minulta kesken, saranat puuttuvat vielä. Kirjoja riittää kyllä lojumaan lattiallakin.


Toisin päin levitettävästä pikkusohvasta saisi vuoteen, mutta vaatisi vähän huonekalujen siirtelyä illalla ennen nukkumaanmenoa.


Taulu ja seinäkello ovat edelleen ripustamatta, koska en tiedä vielä mitä kalusteita tänne lopulta tulee.7 kommenttia:

 1. Ihania kalusteita ja ihana nukkekoti. Minullekin tuo, 'koska en tiedä vielä mitä kalusteita tänne lopulta tulee' on niin tuttua ja käytäntö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Riitta. Vain tämän huoneen kalustaminen tuottaa minulle vaikeuksia, muissa huoneissa on kaikki selvää, vaikka joku kaluste välillä vaihtuukin.

   Poista
 2. Mielettömän ihania kalusteita ja tavaroita, kaikki ovat niin älyttömän realistisia ja värit ovat aivan ihanat...niin kodikas tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Erikoista on se, etten ole valinnut kalusteiden väriä, vaan olen jättänyt itselleni viimeisen myymättömän kalusteen olkoon se minkä värinen vain, ja sattuivat noin sopivat.

   Poista
 3. Luen aina ilolla näitä päivityksiäsi. Jos noita taitettavia tikkaita on sinulla jäänyt markkinoilta vielä myymättä, voisin ostaa Estellan makuuhuoneeseen sellaiset yöpöydäksi ja kirjahyllyksi vuoteen viereen. Laitan sinulle sähköpostia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä niitä ei ole kuin tuo yksi ainoa kappale.

   Poista
 4. Heissa, teetkö vielä miniatyyri juttuja? Olisin kiinnostunut niistä. Tauluna olisi ihana saada nuo huonekalut näytille

  VastaaPoista