perjantai 13. marraskuuta 2015

Uusia tai vanhoja huonekaluja

Viimeaikaisia töitäni:
Sama pirttikalusto, mitä olen ennenkin tehnyt mutta tällä kertaa pidempänä. Tämä olisi ihmisten koossa kaksimetrinen ja näyttää minusta paremmalta kuin se lyhyt versio. Juomalasit ovat muuten kynänpäistä, aika isot mutta sopivat yhteen noiden valmislautasten kanssa, jotka myös ovat liian suuret.

Ja tässä 1:12-kokoisena tuoli, minkä olen aikaisemmin tehnyt 1:18-koossa. Joskus jostain esineestä tulee niin mieleinen itselleni, että sitä tekee mieli käydä vielä illalla ennen nukkumaanmenoa ihailemassa työhuoneessa. Nämä tuolit olivat nyt sellaisia.
Kissanrontti tuli esiin, kun etsiskelin vanhan Talon tavaroiden joukosta jotain rekvisiittaa. Olen ommellut sen tekokarvasta nukkekotiharrastukseni alkutaipaleella, enkä malta hävittää, vaikka aika huvittava onkin. Tassujen ja hännän sisällä on rautalankaa, jotta kissaa voi asetella eri asentoihin.

Ihan uutena tällainen trymoopeili:
Selailin aiemmin syksyllä katsastuskonttorilla jotain vanhaa lehteä ja osui silmiin kuva tällaisesta. Mietiskelin, josko voisin repäistä lehdestä sivun irti, kun huomasinkin pöydällä lapun: "Jäikö lehti kesken? Ota se mukaasi." Ja minähän otin, ja heti kotona peilejä tekemään. Näihin piti tulla vielä lampetitkin, mutta en nyt ehtinyt niihin saakka.

Sunnuntaina menenkin taas messuille, silloin on Nukke- ja nallemarkkinat Helsingissä Vanhalla ylioppilastalolla. Tervetuloa! Sisäänpääsy on muuten ilmainen.



7 kommenttia:

  1. Ai, ai, mukavia uusia juttujakin - pitää kurvata pöytäsi kautta!

    VastaaPoista
  2. No on kyllä aivan ihania tuoleja! Ja paljon muutakin ihailtavaa aikaisemmissa postauksissa. Näitä on aina ilo katsella :)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia messuista! Minä ihailen täällä tuota samaista ruskeaa tuolia, joka kotiutui eilen matkaani.

    VastaaPoista
  4. Hei! Yritin katsella, jos löytäisin jostain sähköpostiosoitettasi, mutta silmiini ei ainakaan osunut. Kummitytölle pitäisi jotain ihanaa keksiä joululahjaksi ja löysimpä sattumalta upean blogisi ja ajattelin heti, että mistä näitä ihanuuksia voisi ostaa :) Olisin kiinnostunut tilaamaan jotain pukinkonttiin, onnistuuko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielenkiinnosta. Toki onnistuu tilaaminen. Se on kuitenkin sanottava, että kovin pienelle lapselle nämä eivät sovellu, ovat tarkoitettu lähinnä katseltaviksi, ei leikkiin. Sähköpostiosoitteeni on mirkasalonen @ hotmail.com (jätä välit pois).

      Poista
  5. Kiitos kaikille kommenteista. Vielä viimeinen ponnistus tänä vuonna - yhdet messut jäljellä, Turussa 28.11 eli jo reilun viikon päästä. Yritän tehdä sinnekin muutaman uuden jutun.

    VastaaPoista
  6. Kissanrontti on tosiaan aika vekkuli. Tuollaiset perheeseensä kiintyneet vanhat kissat ovat hellyyttäviä.

    VastaaPoista