keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uusi alku

Päätin sitten minäkin hylätä Vuodatuksen ja perustaa uuden blogin. Vanhaa, saman nimistä blogiani voi käydä katsomassa täällä. Jatkan samaan malliin, esittelen itsetekemiäni miniatyyrejä. Ajattelin kirjoittaa muutaman sanan myös englanniksi, laitan ne yleensä kappaleen loppuun, niin eivät sekoita välissä.

In case I also have foreign readers I try to write something in English too. I have had a Finnish dollhouse blog for couple or years but now I am starting a new one.

Juuri nyt ei ole paljon esiteltävää, sillä olen pitänyt joululomaa mineilyistä. Laitan kuvan nukkekodistani tällä hetkellä:Sitten vähän aihetta sivuavaa puuhastelua. Tässä on vanhan Taloni maakellari, jonka tein noin 15-vuotiaana:


Koska nykyisessä nukkekodissani on hyvä kellari, enkä enää tarvitse erillistä maakellaria, piti sille keksiä uusi käyttötarkoitus. Minulla oli kodittomat seimihahmot, jotka ovat jo monta joulua seisseet vain paljaalla pöydällä. Niinpä purkamaan liikoja ympäriltä ja nyt kellari on muuttumassa talliksi:
Vähän siinä on vielä tekemistä, mutta sen taidan jättää myöhemmäksi, tavoitteena, että tämä valmistuisi ensi jouluksi. Hyvää alkanutta uutta vuotta!

First there is a photo of my doll's house. The house as well as  most of the furniture and accessory is self made.There is still lots to do with it... The second photo shows a cellar which I made when I was 15 years old. Now it is time to make something new of it. So it will become a nativity scene for next Christmas. Happy new year!


4 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogillesi, ja hyvää alkanutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 2. Bloggerissa on se hyvä puoli, että saa kuvat isommiksi. Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Upea, uusi elämä minikellarille. Hyvää uutta vuotta ja onnea uudelle, blogille.

  VastaaPoista
 4. Onnea uudelle blogille! Hienolta näyttää jo tuo talli ja seimi. :)

  VastaaPoista