maanantai 14. tammikuuta 2013

Keittiö / The kitchen

Keittiö on lempihuoneeni nukkekodissa, sillä ruoanvalmistuksessa tarvittavia pikkujuttuja on niin hauska tehdä, mutta mitään syötävää ei keittiöstäni kylläkään löydy. Tällä kertaa olen tehnyt emalilävikön, joka roikkuu lautashyllyn alla. Aiemmin tekemiäni emaliastioita on naulakossa tiiliseinällä.Todellisuudessa lävikkö on tietenkin paperia. Väriksi mielin ensin sinistä, mutta valitsin kuitenkin perinteisen keltaisen vihreillä reunoilla, jottei keittiö kävisi liian yksiväriseksi.


Huomaan, että lautashyllyssä on kovin eriparisia astioita; kokeilin sen valmistuttua, mitkä siihen sopisivat ja jäivät sitten noin. Muutamaa lautasta lukuunottamatta astiat ovat itsetekemiäni. Lävikkö toisin päin:


Kitchen is my favorite room in doll's house, because I love to do all the little things needed there. But there is nothing to eat in my kitchen - making miniature food is not what I like. Almost everything in the kitchen is made by me. This time I made an enamel colander. It is made of paper and painted yellow and green which was common coloring of old enamel ware. On the brick wall above the stove there are some other enamel ware that I have made earlier.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti