sunnuntai 17. elokuuta 2014

Isoja ja pieniä / Big and small

Olen päättänyt palata kokonaan mittakaavaan 1:12 ja lopettaa pienempien tekemisen. No, ehkä joskus vielä joku pienempikin esine voi syntyä... On vain alkanut tuntua, että kahdessa mittakaavassa toimiminen on muodostunut tarpeettomaksi rasitteeksi minulle. Jokaisen esineen pienentämiseen mittakaavaan 1:18  menee liikaa energiaa, jonka mieluummin käyttäisin kokonaan uusien esineiden suunnitteluun ja valmistamiseen.

Kuvasin vielä kokoeroa mittakaavojen välillä. Huonekaluja:
Pikkutavaroita:
Ja vielä pienempiä. Pienten pyykkipoikien pituus on alle puoli senttimetriä.
Laitoin loput 1:18-tavarat Facebookin nukkekotikirppikselle.


Here you can see the difference between scales 1:12 and 1:18, all items are made by me. I have now decided not to do those smaller ones any more. Then I can concentrate on the scale 1:12 and make more and even better things in that size.


6 kommenttia:

 1. Olipa hyvä, että täältä löytyi tietoa asiasta. Huomasin kirppiksellä upeat esineesi ja tuli kova hätä, että onkos siellä isompaakin kokoa jossain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tarkoitus oli julkaista tämä ennen niitä kirppisilmoituksia, että saisi käsityksen siitä, miten pieniä pienet oikein ovat, mutta jäi jotenkin tekemättä. Isomman kokoisista minulla ei ole niin hätä päästä eroon, mutta kuten kuvista voi arvata, niin kaikkea, mitä pienenäkin, löytyy myös isompana. Ainoastaan keinutuoli on oma kappaleeni, mutta niitäkin teen taas joskus lisää.

   Poista
 2. Nostan hattua sille että olet jaksanut tehdä kahdella eri mittakaavalla, siinä on aikamoinen vaivansa.. Ihania ihan kaikki kuvissa olleet!!!

  VastaaPoista
 3. Hello!

  I just want to Thell you that the miniatureshow in Stockholm is 26 october in the old Place, Gärdesskolan. Please Contact me if you want to exhibit!
  lenajangren@hotmail.com

  Lena/ miniatyrmama

  VastaaPoista