torstai 3. huhtikuuta 2014

Pientä keittiöön / Something little for kitchen

Löysin jostain sisustuslehdestä erimallisen lautashyllyn kuvan ja innostuin tekemään kuvaa mukaillen muutaman kappaleen. Ei niinkään suomalainen malli; tässä lautaset ovat kyljittäin pystyssä.


Valmiit nukkekodin lautaset ovat usein suhteettoman paksuja, joten ritilät piti laittaa melko harvaan, mutta pysyy niissä silti hyvin nuo omatekemät ohuetkin lautaset. Kuvassa vasemman puolimmainen iso lautanen on kaupasta ostettu, samoin kahvipannut, muut esineet itsetehtyjä. Hyllyn päällä on mukissa tarpeellisia pikkuvälineitä, jotka hukkuvat kirjavaan tapettiin ja joista osa olikin jo Turussa mukana:I made a kitchen shelf for plates, not so Finnish kind of model this time. On the top of the shelf there are little useful utensils in a mug. Here you can see them closer, they are also made by myself.

5 kommenttia:

 1. Joo, tuollaisia hyllyjä näkee Englannissa vanhoissa (OIKEIN vanhoissa) taloissa, tyyliin museokeittiöissä. Tai varmaan aika monessa uusvanhassa keittiössä myös! Ihanat pikkujutut ja vaaka on upea!

  VastaaPoista
 2. Hieno hylly ja aivan ihkuja nuo pikkuhyllyt!

  VastaaPoista
 3. Upea hylly ja voi että, pullasuti ja omenapora - pakko saada :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis on hyllykkö, mutta kauniit ovat tekemäsi kangaspuutkin(kangaspuusikin, kuinka taipuu kangaspuut-sana?), totean niiden erittäin onnellisena omistajana. Kiitos Mirka! Leena

  VastaaPoista
 5. Hei! Voitko lähettää minulle sähköpostiosoitteesi? aistiunelmaa@gmail.com

  VastaaPoista