perjantai 14. maaliskuuta 2014

Vaaka / Scale

Minulla on omassa kodissani tällainen vanha keittiövaaka, mitä myös käytän. Päälle tuleva kulho-osa on kadonnut, joten pidän siinä tavallista lautasta - otin lautasen kuvaamisen ajaksi pois, siksi viisari ei nyt näytä tasan nollaa, vaaka on kyllä tarkka.

Huomasitteko vaa'an juurella jotain pikkuista? Tein nukkekotiin pienen ja vielä pienemmän vaa'an, 1:12 ja 1:18.


Sinänsä hienot siniset koristeet jätin pois, koska niistä olisi tullut niin pientä tuhrua. Eri värejä:

Sininen pöytäkin on uusi, vaikka on tuttu malli. Tein näitä nimittäin jo viime vuonna, mutta yhtään ei silloin jäänyt itselle. Näitäkin on eri värejä. Maalipinnat ovat vähän kuluneita, koska pöytä on vanha, 1700-luvun lopulta.


Here is my real life kitchen scale. I made miniatures of it in different colors and in both 1:12 and 1:18 scales. The tables are also made by me. You may have seen this before in my blog because I made a few of them last year, but all of them were sold and I didn't get one for myself. Now I have it and it is blue because the original late 1700's table, that I used as a model, is also blue.


7 kommenttia:

 1. Voi Mirka! Vaakasi, sekä tuo mallina ollut että nuo miniatyyrit ovat aivan ihania! Ihailen taitoasi ja haluasi säilyttää vanhaa myös mini-koossa. Toivottavasti jaksat jatkaa meidän " faniesi" ilahduttamista ja toivottavsti nautit miniatyyrien tekemisestä.

  VastaaPoista
 2. Ooooiiih, hankintalistalle - Salme tarvii tuommosen pienen. Ja ihan kun oisin kuullu Ullan suutarilassa puhuvan vaa´an puutetta myös.
  Ja tuo pöytä... voih

  VastaaPoista
 3. Ihanat vaa'at ja pöydät <3 Minulla on ilo omistaa yksi tuollainen sinun tekemäsi pöytä :)

  VastaaPoista
 4. Oooo, miten upeita, sekä vaa'at että pöydät. Löysin blogiisi vasta nyt ja tämäpä iloinen yllätys.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne. Kivaa, että tekemisistäni pitää joku muukin kuin vain minä itse.

  VastaaPoista