lauantai 9. helmikuuta 2013

Vielä vain pientä / Little things again

Tällä viikolla olen kyllä ollut ahkerana, mutta juuri mitään esiteltävää ei vielä ole. Minulla on aina muutama työ kerrallaan kesken; sillä välin kun esimerkiksi yhden vaiheen liimaukset kuivuvat, voin tehdä jotain muuta, tai vain mielialan mukaan tyrkkiä keskeneräisiä juttuja syrjään ja aloittaa jotain uutta. Jotain sentään voin näyttää:


Kartonkia on taas leikelty ja liimailtu. Pläkkipeltikannuille syntyi kavereiksi emalisia. Nämä vastannevat kooltaan kolmen litran vetoisia. Kaikkien kannet aukeavat - emalisen kansi on vähän erinäköinen kuin peltisen.

Lisäksi uusi keinutuolin matto! Vaihdoin 1:1 -kotini tupaan verhot ja yhden ikkunan verhoja piti vähän lyhentää. Tuo raita näytti suoraan keinutuolin matolta, ei nyt ehkä juuri sellaiselta, mitä olin suunnitellut, mutta saa kelvata toistaiseksi (vaikka aika usein nämä toistaiseksi-esineet jäävätkin lopullisiksi). Huolittelin reunat liimalla, purin vähän päitä hapsuiksi ja lisäsin hapsujen juureenkin liimaa, jottei purkaudu enempää.

I have been very diligent making miniatures this week but there is still not much to show you. I have many works in progress but hardly anything is completed, only these tin and enamel cans. They are made of cardboard again and the lids can be opened. The size of them in real life would be three liters.

I also have a new rocking chair mat. I changed curtains in my 1:1 home and a pair of them needed to be shortened. This left over stripe looked like a mat, maybe not quite what I had imagined but pretty nice anyway. I just cut a suitable piece and applied glue on the edges and the mat was ready.


3 kommenttia:

 1. Heissan! Teitkö noita emalikannuja niin monta, että malttaisit jokusen myydä? Entä jäikö sitä verhokankaan raitaa enempää? Olisi kiva laittaa samanlainen keinumatto omaan keinutuoliini?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Raija! Kyllä kannuja tuli tehtyä useampi, väreinä tällä kertaa vain nuo kaksi eri sinistä. Aiemmasta erästä on yksi puna-keltainen jäljellä. Ja verhon raitaakin jäi vielä.

   Poista
  2. Oikein hyvä juttu. Laitako mulle s-postilla hintatiedot ja tilinumerosi, niin ostaisin pois kaksi emalikannua, sinisen ja puna-keltaisen ja sopivan pätkän verhonraitaa.

   Poista